Luxe reizen

Luxe is niet alleen het het meest luxueuze hotel, maar vooral een luxe ervaring. Ervaar een naadloze reis van begin tot einde, ontdek de unieke belevingen en verblijf in de meest buitengewone hotels. 

Droom je al lang van die ene bestemming? Wij helpen je die droom waar te maken.

Heb je een speciale gelegenheid te vieren? Honeymoon of huwelijksverjaardag? Wij kunnen je hier perfect mee verder helpen! 

Wij zijn lid van het gerenommeerde ‘Virtuoso’ netwerk. Hierdoor hebben wij veel speciale deals en goede contacten met talrijke luxehotels over heel de wereld.

Virtuoso

Uw onvergetelijke reis begint bij ons…

Er bestaat niet zoiets als de perfecte vakantie, maar er is zoiets als de vakantie die perfect is voor u, en de eerste stap is beslissen waar te verblijven. Of het nu een kort weekendje weg is of een verblijf van drie weken, uw Virtuoso-reisadviseurs, kunnen u helpen beslissen wanneer en waar u heen wilt. De hotels en resorts van Virtuoso zijn gewoon de beste van het beste – vraag ons  om hulp bij het vinden van de accommodatie die bij u past.

Waar u ook verblijft, u zult genieten van deze exclusieve voordelen:

Voordelige tarieven en de beste beschikbaarheid

U bent verzekerd van het beste tarief, inclusief uw Virtuoso-voordelen.

Upgrade bij aankomst

Geniet van een VIP-behandeling met een gratis upgrade naar een hogere kamer categorie, indien beschikbaar. Sommige hotels bieden zelfs een upgrade aan op het moment van boeken.

Dagelijks ontbijt voor 2

Echte ontspanning begint bij het genieten van de eerste maaltijd van de dag. 

Vroeg inchecken en later uitchecken

De beste vakanties beleeft u op uw eigen ritme. Indien beschikbaar, kunt u eerder aankomen en later vertrekken, zodat u meer tijd heeft om te ontspannen en te genieten.

Wifi

Waar u ook reist, blijf verbonden met gratis wifi, waar deze ook beschikbaar is.

Virtuoso extra Voordelen

Elk hotel van Virtuoso geeft u diverse extra’s om uw verblijf onvergetelijk te maken. Van een verkwikkende wellness behandeling of een driegangendiner tot privé luchthaventransfers. Geniet van deze exclusieve voordelen om uw ervaring compleet te maken.

MAAK EEN AFSPRAAK