Rondreizen

Je gepersonaliseerde reis op maat

Een individuele rondreis is een herinnering voor het leven! Maar zelf een reis op maat uitstippelen is een heel tijdrovende klus. Waarom dit niet uitbesteden aan ons? Gedaan met avonden lang alles zelf uit te zoeken. Wij nemen alle zorgen uit handen zodat je alleen maar hoeft te genieten van je vakantie.

Op die manier hoef je je enkel bezig te houden met de leuke kanten van het uitstippelen: dromen, bespreken en geïnspireerd worden. De andere taken, zoals het uitzoeken, boeken en alles inplannen, doen wij voor jou. Samen met jou zorgen we ervoor dat je droom een prachtige reis wordt en daarna een onvergetelijke herinnering.

We werken volledig op maat met betrouwbare lokale partners. Hierdoor zijn we zeker dat alles zonder zorgen zal verlopen. Gezinnen, met of zonder kinderen, en grote families met verschillende generaties of vriendengroepen… Zulke complexe reizen kunnen wij perfect voor jou uitwerken.

Drie stappen naar de reis van je dromen

Stap 1: Ontdekkingsgesprek
Stap 2: Presentatie van je reis
Stap 3: Bevestiging

(*) Het eerste gesprek is gratis. Zoals je begrijpt, kruipen in een degelijk voorstel snel enkele uren tot zelfs dagen werk. Daarom vragen we een voorschot van 50 euro per aanvraag tot voorstel. Dat bedrag wordt uiteraard in mindering gebracht bij bevestiging van de reis.

Ideeën voor je rondreis op maat

We werken volledig naar jouw wensen. De bestemmingen en reizen die hier staan, dienen als voorbeeld en inspiratie. Geleidelijk aan voegen we meer bestemmingen toe aan deze lijst.

Europa

Ierland

Amerika

Chili

Azië

Afrika

Staat je droomvakantie hier niet tussen? Spreek ons aan en we werken je individuele rondreis op maat voor je uit. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.

MAAK EEN AFSPRAAK