Hoe maakt Masters in Travel jouw reis op maat?

Hoe maakt Masters in Travel jouw reis op maat?

strand in Phuket Thailand

Een reis op maat is de passie en specialisme van Masters in Travel. Met “reis op maat” bedoelen we een vakantie waarbij elk element op aanvraag is samengesteld door ons tot 1 geheel. Dit gaat van een citytrip Parijs tot een uitgebreide rondreis Canada. Jij bepaalt de eindeloze mogelijkheden.

Hoe ontwerpen wij jouw mooiste vakantie? Welke 3 stappen nemen we om tot jouw perfecte gepersonaliseerde vakantie te komen?

Stap 1: Ontdekkingsgesprek

Elke reis op maat begint met een droom. Wij gaan samenzitten met jou en bespreken deze droom. Welke bestemming staat op je verlanglijstje? Maar ook je persoonlijke smaak is belangrijk. We onderzoeken de voorkeuren van elke deelnemer. Zo bouwen we een duidelijk beeld op van jouw reisdroom. Hiermee gaan we aan de slag in de volgende stap.

Stap 2: Presentatie

Met de gegevens uit het ontdekkingsgesprek stellen we je gepersonaliseerde vakantie met zorg samen. Alle elementen van de reis verbinden we met elkaar zodat de reis op maat één geheel vormt. Dit gieten we in een gedetailleerd voorstel dat we aan jou presenteren.
Omdat het uitwerken van zo een voorstel zeer tijdrovend is, vragen we een ontwerpkost van 50€. Dit bedrag brengen we in mindering bij bevestiging van de reis.

Stap 3: Bevestiging

Na de presentatie van het voorstel kunnen we in samenspraak met jou nog altijd details bijsturen. Wanneer het voorstel overeenkomt met jouw reisdroom, bevestig je jouw reis op maat. Wij zorgen voor de reservaties van alle elementen. Jij hoeft hier niks voor te doen. In aanloop naar je afreis inspireren we jou met extra informatie of leuke weetjes over de bestemming.

Voor wie is een reis op maat?

Voor iedereen! Net omdat het op maat is, houden we rekening met het profiel van alle deelnemers. Of je nu alleen reist, als koppel, gezin met kinderen of multi-generation, Masters in Travel zorgt ervoor de vakantie voor iedereen een herinnering voor het leven zal zijn. Op dezelfde manier houden we ook rekening met het budget. Omdat je gepersonaliseerde vakantie jouw reisdroom vervult, is de herinnering van een reis op maat meer waard dan de prijs.

Klaar voor jouw eigen reis op maat?

Waar je ook naartoe wil in de wereld, Masters in Travel stelt jouw vakantie samen. Deel je reisdroom met ons en we maken er een onvergetelijke reis van!

Ik maak liever een offline afspraak:
☎ 0486 55 39 59 / 0486 17 31 44
📧 mastersintravel@travel-experts.be

Geschreven door Tom Vleugels

 

MAAK EEN AFSPRAAK