Een last minute honeymoon op maat

Een last minute honeymoon op maat

een last minute honeymoon in Sicilië

Ons huwelijk is al over 2 weken en we hebben nog geen huwelijksreis geboekt

Dit overkwam klanten van ons vorig jaar in het najaar en in het midden van de coronacrisis. De meeste koppels plannen hun huwelijksreis lang op voorhand. Wij denken dan meestal aan idyllische bestemmingen zoals Bali, de Malediven of de Seychellen maar verre bestemmingen waren en zijn geen evidentie tegenwoordig. De eerste reacties van het koppel waren: waar kunnen we dan nu nog naar toe gaan? En vooral, lukt dit nog met de huidige, regels op de diverse bestemmingen? Uitstel was absoluut geen optie. Een last minute honeymoon was de oplossing.

Reddingsboei Italië

Wij bij Masters in Travel zien een last minute honeymoon natuurlijk als een absolute uitdaging en zetten dan alles op alles om voor het kersverse echtpaar een onvergetelijke huwelijksreis te plannen. Het is een mooi voorbeeld waar wij als reisadviseurs het verschil maken. Tijdens onze zoektocht vinden we nog enkele plekjes op de kaart van Europa waar we relatief veilig op reis kunnen. Een land dat toen nog oranje was ingekleurd op de kaart was Italië. Het werd uiteindelijk een mooie combinatiereis van een romantische citytrip Venetië en een verblijf in Sicilië.

Verblijven als een koningsechtpaar

Voor de last minute honeymoon van dit koppel kozen we Venetië, niet enkel omwille van het romantische karakter maar ook omdat dit het ideale moment was om deze drukke kunststad te bezoeken. De cruiseschepen varen al even niet meer dus de stad wordt al een tijdje niet meer overspoeld door toeristen. De klanten volgden ons advies om voor Venetië te kiezen. We kozen een prachtig luxehotel gelegen in één van de oude Palazzo’s met een geweldig uitzicht over de lagune en de stad. De klanten genoten van de exclusieve voordelen die wij hebben als lid van Virtuoso. Dit is een selectie van tophotels van over de hele wereld waar we speciaal onderhandelde contracten mee hebben. Deze exclusief gekozen hotels bieden bovendien tal van extra’s zoals bijvoorbeeld een gratis kamer-upgrade. Het bruidspaar genoot van hun glas champagne in hun extra luxe kamer met magistraal uitzicht over Venetië. Samen met het hotel stelden we een boeiend programma samen met onder andere een exclusief bezoek aan het operagebouw La Fenice en een privé cooking class. Afsluiten met een etentje in een sterrenzaak op het San Marcoplein was voor hun een ideaal slot van een onvergetelijk bezoek.

Zorgeloos genieten

Voor het tweede deel van hun last minute honeymoon kozen we voor een rustig resort in Sicilië. Hier kwamen onze klanten volledig tot rust en genoten ze met volle teugen van hun wittebroodsweken. Ze konden zich ook op sportief gebied uitleven op het nabijgelegen golfterrein. De Siciliaanse keuken en het culturele plaatje klopten volledig. Onze klanten waren in de wolken en keken terug op een meer dan geslaagde en zorgeloze huwelijksreis.

Heb je trouwplannen of ken je iemand die gaat trouwen?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het beste advies om een keuze te maken voor je volgende honeymoon. Of het nu Europa is of een verre bestemming, wij maken in samenspraak met jou de juiste keuze!

Ik maak liever een offline afspraak:
☎ 0486 55 39 59 / 0486 17 31 44
📧 mastersintravel@travel-experts.be

Geschreven voor Tom Vleugels

Photos by Small Luxury Hotels and Rocco Forte Hotels

 

MAAK EEN AFSPRAAK