9 ultieme redenen voor een luxe vakantie op Tenerife

9 ultieme redenen voor een luxe vakantie op Tenerife

zonsondergang op Tenerife

Als je op zoek bent naar je volgende bestemming voor een exclusieve vakantie, kunnen wij je 9 redenen geven waarom je een luxe vakantie op Tenerife moet plannen.

1) Afstand

Tenerife is gemakkelijk te bereiken met rechtstreekse vluchten vanuit België. 4 uur vliegen en je staat op het eiland van de eeuwige lente!

2) Het klimaat

Tenerife heeft een “Goudlokje”-klimaat: niet te warm, niet te koud. Het weer is er altijd mild en aangenaam met weinig regen. De gemiddelde temperatuur is 23 graden. Door de verschillende microklimaten op het eiland is er altijd wel ergens zon. Het ideale weer voor een luxe vakantie!

3) Kwaliteit en exclusiviteit

Tenerife heeft een uitgebreid aanbod van 5 sterren luxe accommodaties. Tijdens je luxe vakantie op Tenerife ontdek je kleine charmante boutique hotels tot grotere hypermoderne resorts. Wat je smaak ook is, je zal het vinden op Tenerife.
Sommige hotels hebben ook restaurants met Michelin ster. Op vlak van gastronomie kom je zeker niks tekort.
Wil je meer rust en privacy? Verblijf dan in de luxe villa’s met onder andere butler service en privé zwembad. Exclusiviteit is het sleutelwoord, met aandacht voor het kleinste detail.

4) Unieke ervaringen

Tenerife is lang niet meer de massa-toerisme-ervaring van weleer. Ontdek de andere kant van Tenerife!
Teide National Park is een natuurgebied van lava en stilte. Je kan hier hiken, fietsen of rijden met 4×4. De Teide is de hoogste berg van Spanje, met een hoogte van 3718 meter! Het gebied is ook ideaal om sterren te kijken aan het Teide Observatory.
Dolfijnen en walvissen kan je spotten vanaf een zeilboot, terwijl je geniet van je cocktail op het dek.
Dankzij het vulkanisme kan je langs de kust ook zwemmen in natuurlijke zwembaden.
Bijna de helft van Tenerife is beschermd gebied, dus de mogelijkheden om in alle rust en stilte te genieten van de natuur zijn eindeloos.
Voor de golfers heeft Tenerife maar liefst 8 golf courses.

5) Shopping

Neem een personal shopper onder de arm en ga op jacht naar de beste merken en leukste accessoires. Dankzij het speciale BTW regime kan je hier echt nog koopjes doen.

6) Wellness

Laat je verwennen door top professionals in de beste resorts. Naast de gewone wellness behandelingen probeer eens een massage met vulkanische stenen. Laat je wrappen in zeewier of behandelen met wijn, chocolade of goud!

7) Gastronomie en wijn

Een luxe vakantie op Tenerife betekent ook goed eten en drinken. Gelukkig heeft Tenerife een zeer breed aanbod van restaurants, waaronder ook enkele Michelin sterren. Maar je kan je ook gastronomisch laten verrassen in een simpele wijnbar of visrestaurant in de haven.
Op het eiland heb je ook vijf wijn, dus een wijnproeverij is perfect mogelijk.

8) Honeymoon

Met al de voordelen die we hebben opgesomd, is het logisch dat Tenerife een perfecte honeymoon bestemming is. Tenerife ligt in de Europese Unie, dus waarom niet trouwen op Tenerife? Zijn unieke locaties, landelijke of koloniale hotels en spectaculaire tuinen maken van je huwelijk een buitengewoon romantische ervaring.

9) Een eiland vol kleur en actie

Beleef het kleurrijke carnaval op Tenerife. En met de kinderen kan je terecht in één van de pretparken, waaronder Loro Park en Siam Park. Ben je liefhebber van jazz, salsa of elektronische muziek? Leef je dan uit op één van de vele muziekfestivals.

Klaar voor jouw gepersonaliseerde luxe vakantie op Tenerife?

Tenerife is een uniek eiland dat voor iedereen wat te bieden heeft. Tenerife beleef je dan ook het beste met een reis op maat. Wil je dit eiland ontdekken? Contacteer ons dan gerust voor je eigen unieke luxe vakantie op Tenerife.

Ik maak liever een offline afspraak:
☎ 0486 55 39 59 / 0486 17 31 44
📧 mastersintravel@travel-experts.be

Geschreven door Tom Vleugels

 

MAAK EEN AFSPRAAK