The future of tourism

The future of tourism

Xigera

Het zou een filmtitel kunnen zijn. Door de snel evoluerende situatie in onze sector waarin we nu in terecht gekomen zijn na de coronacrisis zijn we plots hoofdrolspelers geworden in onze eigen film. Misschien niet de film waar we echt naar uit gekeken hebben maar zeker geen film met een saai of voorspelbaar verhaal.

Onze job was al complex en uiterst boeiend maar het heeft nu zeker nog een extra dimensie gekregen. We helpen onze klanten graag, zeer graag zelfs! We staan nu dichter bij hen dan ooit. Het klinkt cliché maar wij kunnen meer dan ooit het verschil maken nu.

Maar terug nu naar die toekomst. Een zeer gewaagde vraag die we ons kunnen stellen is: gaan we ooit naar de maan kunnen vliegen?

dig

Naar de maan? Heuh?

Die evolutie zagen we toch al langer aankomen net zoals ondertussen vele andere dingen in andere sectoren? Zaken zoals bijvoorbeeld onlinevergaderingen via Zoom en Teams die zich in ijl tempo opvolgen en waarvan we dachten… dat gaat nog lang duren… of tja, afwachten wat dat in de toekomst zal geven. De realiteit heeft ons met een onwaarschijnlijke snelheid ingehaald op vele vlakken. Dat bewijst ook Virgin Galactica van Sir Richard Branson en SpaceX van Elon Musk. Zij hebben jaren geleden aangekondigd dat commerciële maanvluchten mogelijk zullen zijn in de toekomst en wat zien we? Ze zijn nu al praktisch klaar met hun huiswerk. Misschien nog niet voor iedereen weggelegd en onnozel duur maar toch iets wat we met argusogen in de gaten moeten houden. Het zal vast en zeker anders ontwaken zijn op de maan maar wat een uitzicht! Wat een unieke ervaring!

Unieke ervaringen

Unieke ervaringen creëren voor onze klanten, dat is nu net wat wij doen en waar wij telkens voor gaan. Herinneringen die nog jarenlang nazinderen. Wij zijn er van overtuigd dat dit tijdens en zeker na corona onze taak, zelfs plicht is om onze klanten de beste tijd van hun leven te geven. Gaan die ervaringen dan anders zijn dan voor corona? De ervaringen gaan niet veranderen maar ze gaan wel nog intenser worden en nog meer op maat van de individuele reiziger. Een goed voorbeeld is een safari: daar ga je zelfs kunnen kiezen wanneer je op safari wil vertrekken, welke dieren je wil zien met je eigen privé chauffeur en gids en als je terugkomt van deze safari staat je privé butler klaar om jullie te verwelkomen met jouw favoriete cocktail. Wij voorspellen dat deze luxe en vooral de zorg voor kwaliteit iets zal zijn waar we graag voor zullen betalen. Duurzaamheid is hierbij natuurlijk een niet te onderschatten aspect dat in de toekomst nog meer aan belang zal winnen. Een toekomst die wij persoonlijk absoluut hoopvol en positief tegenmoet zien!

safari

Ben jij ook klaar voor een nieuwe reistoekomst? Wil jij je verse reisdromen met ons bespreken? Aarzel dan niet en geef ons zeker een seintje.

☎ 0486 55 39 59 / 0486 17 31 44
📧 mastersintravel@travel-experts.be
Of contacteer ons hier voor een afspraak

Credit: Red Carnation Hotels

 

MAAK EEN AFSPRAAK