Magnifiek Malta

Magnifiek Malta

Malta is populair bij Belgen. En terecht! Vooral de veelzijdigheid van de bestemming is een grote troef. Het is een bestemming waar je het ganse jaar terecht kan. Dit zijn enkele goeie redenen om Malta en Gozo dit jaar nog op je reislijstje te zetten:

Boutique hotels

In hoofdstad Valletta en in de Three Cities langs de Grand Harbour zijn recent enkele authentieke Palazzo’s omgebouwd tot prachtige hotels waar luxe centraal staat. Hotel Rosselli is een echte aanrader voor wie houdt van design en heerlijk eten.

Hotel Rosselli

Ecotoerisme

Met het Eco Gozo project vestigt Malta zich als pionier in het ecotoerisme. Regelmatige beach clean-ups, waterbesparingssystemen, het stimuleren van lokale producten, het eerste klimaatvriendelijke travel diploma van SUNX… Het zijn maar enkele van de vele initiatieven om van Malta dé ecofriendly vakantiebestemming te maken.

Culinair genieten

De Maltese keuken staat bekend voor zijn mix van smaken, verse vis en uitstekende wijnen. Sinds februari 2020 hebben daarenboven drie restaurants de eerste Michelinsterren gekregen.

Sportief op vakantie

De Maltese archipel zet al verschillende jaren in op sportieve vakanties met meer wandelpaden, mountainbikeroutes, kajaktochten rondom de eilanden en het is ook verkozen tot een van de beste duikbestemmingen ter wereld.

Een veilige bestemming

Voor wie nog zou twijfelen: Malta is Europees, heeft goede ziekenhuizen en een van de officiële talen is Engels. Daarenboven staat de bestemming ook al vijf jaar op rij in de Rainbow index als meest LGBT+ en gendergelijke bestemming.

Het hele jaar door

Malta is een bestemming die elke seizoen iets te bieden heeft. Van mei tot november heb je aangename temperaturen en in de winter wordt het zelden kouder dan 15 graden. Voor een zonzekere vakantie moet je in Malta zijn!

Maak nu ook kans om dit jaar Malta te ontdekken! Om onze vijfde verjaardag te vieren, kan je kans maken op een luxe short break Malta!
Wil je meedoen? Dat is simpel: schrijf je in op onze nieuwsbrief op deze link:
https://www.mastersintravel.be/win-een-luxe-short-break-malta/
Deze actie loopt van 15 januari tot en met 5 februari 2021.

Zin gekregen om Malta te ontdekken? Wil je meer informatie? Laat het ons zeker weten.

☎ 0486 55 39 59 / 0486 17 31 44
📧 mastersintravel@travel-experts.be

images: www.viewingmalta.com

 

MAAK EEN AFSPRAAK