Naar waar reizen in 2021? Deel 7

Naar waar reizen in 2021? Deel 7

Avontuur

In dit zevende en laatste deel bekijken we de meer avontuurlijke kant van reizen. Voor degenen die graag wat adrenaline willen proeven tijdens hun vakantie, hebben we deze ideeën opgelijst.

Beleef Canada

De landschappen van Canada behoren tot de meest adembenemende ter wereld. Met zoveel sprankelende meren en prachtige waterwegen om te verkennen, is een kanotocht de perfecte manier om idee te krijgen van het buitenleven van de Great White North.

Dit prachtige land biedt een groot aantal uitstekende omgevingen voor fly-drive vakanties, ranchvakanties, schilderachtige treinreizen en natuurbelevenissen.

Je vindt er geschiedenis van de goudkoorts van Yukon en North-West Territories tot de maritieme geschiedenis van de Atlantische Oceaan in Nova Scotia. Wandel door bergpassen en langs oevers, ga per watervliegtuig de lucht in naar afgelegen lodges of meren om wilde dieren te bekijken of om te kanoën en kajakken.

Observeer adelaars, elanden, muilezelherten, dikhoornschapen, coyotes, elanden en poema’s, en ook zwarte en grizzlyberen. Ga het water op en spot dwerg- of orka-walvissen, bruinvissen en andere zeezoogdieren.

Logeer je op een ranch? Combineer je leven als ranchhand met een beetje golf, wildwatervaren, wandelen, vissen, mountainbiken, kajakken, windsurfen, kampioenschapsgolf of een citytrip voor de complete Canadese ervaring.

De mogelijkheden in Canada zijn oneindig. Vraag ons vandaag nog meer informatie en we plannen je vakantie naar Canada!

Canada

Avontuur in de woestijn

Dubai is de grootste stad van Emiraten en een echt luxe vakantiebestemming. Maar het woestijnlandschap van Dubai biedt ook talloze activiteiten voor avontuurlijke reizigers. Ja kan op woestijnsafari gaan, “dune bashing” met een buggy sandboarden proberen. Je glijdt van de zandhellingen af met een plank aan je voeten, net als snowboarden.

Dompel je onder in een verleidelijke Midden-Oosterse sfeer, waar oud en nieuw zich mengen, gouden stranden en glinsterende zee hand in hand gaan met het geroezemoes van het drukke stadsleven. Het hele jaar door zonneschijn en een uitnodigend centrum van intrigerend avontuur, om een once-in-a-lifetime luxe Dubai-vakantie te creëren. Er is altijd wel iets te ontdekken in Dubai!

woestijn Dubai Abu Dhabi

Wild, wild west

Laat je innerlijke cowboy of cowgirl los tijdens een luxe ranchvakantie! Perfect voor zowel experts paardrijden als beginners. Alles is mogelijk, van zingen rond het kampvuur en ruige paden verkennen tot deelnemen aan een traditionele “cattle drive”.

Galopperen door het woestijnlandschap, meedoen met de lijndansers, kijken naar een spannende rodeo, slapen onder de sterren, rond een kampvuur kruipen en verhalen uitwisselen, leven als een echte cowboy; ranchvakanties zijn vol nieuwe ervaringen en beloven het avontuur van je leven.

Voor gezinnen zijn er ook boerderijen die speciale kinderprogramma’s aanbieden en we kunnen ook boerderijen aanbevelen met eersteklas voorzieningen, zoals spa’s voor dat vleugje luxe.

Voor opwindende avonturen te paard, kindvriendelijke rijprogramma’s en onvergetelijke ervaringen op prachtige locaties, moet je niet aarzelen om ons te contacteren.

Zin in je gezonde dosis adrenaline in 2021?

We hopen dat deze blogs je hebben kunnen inspireren en je warm kunnen maken om de wereld te verkennen komend jaar. Wij blijven alvast positief en kijken ernaar uit!

Spraak ons gerust aan en we maken je reisdromen waar voor jou.

☎ 0486 55 39 59 / 0486 17 31 44
📧 mastersintravel@travel-experts.be


Foto Canada: Masters in Travel

Foto UAE: Masters in Travel

Foto USA: Photo by Chris Murray on Unsplash

 

MAAK EEN AFSPRAAK