Naar waar reizen in 2021? Deel 4

Naar waar reizen in 2021? Deel 4

Luxereizen

Wij zijn goed ingeburgerd in de wereld van de luxereizen. Wij zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en openingen van nieuwe hotels overal ter wereld. Je zou het niet verwachten maar ondanks de coronacrisis openen er nog dagelijks nieuwe hotels. Continu zijn we op zoek naar die ultieme plekjes op deze aardbol en we doen dit met de meeste zorg en toewijding. We hebben ook de beste onderhandelde deals met vele van deze top hotelketens en luxemerken ter wereld. We hebben 3 bestemmingen gekozen die op vlak van luxe en beleving zeker heel hoog scoren en helemaal klaar zijn voor een nieuwe start in 2021. Droom je mee met ons?

De pure rust van de Malediven

Uitgestrekte stranden, kalm blauw water, kabbelende golven en talloze chique hotels maken van de Malediven een bestemming die wordt begeerd door vakantiegangers van over de hele wereld. Dus, bent u klaar om uw tenen onder te dompelen in deze pure oase van rust?

De Malediven bestaan ​​uit meer dan 1100 koraalatollen diep in het kristalheldere wateren van de Indische Oceaan en vormen het hoogtepunt van een paradijselijk eiland als ansichtkaart.

De 200 eilanden die bewoond zijn, herbergen enkele van de meest luxueuze vakantieoorden ter wereld. Hotels zijn de thuisbasis van kuuroorden met producten van ’s werelds toonaangevende merken, en veel kamers en suites zijn gelegen op een steenworp van de witte privézandstranden.

Maak je klaar voor een ware verjongingskuur!

De oceaan is altijd alom tegenwoordig tijdens een vakantie op de Malediven. Het is bovendien één van ’s werelds beste duikplaatsen. Terug aan land kan je achterover leunen op je privéstrand terwijl u geniet van een perfecte combinatie van een warm klimaat, verbluffende uitzichten op de turquoisekleuren van de Indische Oceaan en vooral de totale rust.

Zon en warmte gegarandeerd in Dubai

Dubai is vast van plan New York van de troon te stoten als meest attractieve stad ter wereld. Ze zijn alvast goed op weg dit huzarenstukje te realiseren.

Gelegen aan de zuidoostkust van de Perzische Golf, reis je naar Dubai voor op en top luxe-verwennerij. Dompel jezelf onder in een verleidelijke Midden-Oosterse sfeer. De gouden stranden  gaan hier hand in hand met het geroezemoes van het drukke stadsleven met altijd een knipoog naar het jonge verleden van de stad.

Het hele jaar door zullen de overvloedige zonneschijn en een gastvrij centrum je een once-in-a-lifetime luxe Dubai-vakantie bezorgen. In 2021 is er trouwens de Dubai expo. Nog een extra reden om Dubai te overwegen.

Vaste waarde Thailand

Een klassieker is en blijft Thailand. Wij blijven fan van het land van de glimlach en blijven overtuigd van het potentieel van één van de belangrijkste landen in Zuidoost Azië.

Of het nu gaat om de betoverende en bruisende metropool Bangkok, de weelderige regenwouden, de bergachtige provincies Chiang Mai en Chiang Rai of de idyllische kustlijn en stranden zoals Koh Samui; luxe vakanties naar Thailand hebben voor elk wat wils.

Voor de veeleisende reiziger biedt Thailand de magische combinatie van drie zeer verschillende ervaringen; natuurwonderen en jungle-expedities in het noorden, strakke stadsstijl en fantastische winkels in de hoofdstad en beeldschone stranden en ongerepte kustlijn op de eilanden langs het zuiden.

Om het echte authentieke Thailand nog te beleven, zijn de drijvende markten een ‘must see’  met Bangkok en Ratchaburi als het populairst. Maak een ritje met de tuk-tuk door de hoofdstad en geniet van de kleurrijke cultuur – rustige boeddhistische tempels, prachtige paleizen en het netwerk van kanalen dat door het ‘Venetië van het Verre Oosten’ loopt. De stranden van Thailand zijn legendarisch; platina-wit zand dat zich kilometers ver uitstrekt rond de prachtige kustlijn en eilanden die een idyllische plek bieden om te genieten van een huwelijksreis.

In Thailand zal je ontdekken dat er een bestemming is voor elke veeleisende luxereiziger. Wil je niets liever doen dan een cultuurschok ervaren en versteld staan ​​van het ongelooflijke erfgoed van een plaats? Of wil je gewoon verlangen naar een rustige plek om uit te rusten. Dit land heeft voor elke reiziger iets te bieden.

Maar, zoals bij veel luxe vakantiebestemmingen, zal je merken dat er bepaalde ‘musts’ zijn; dingen waarvan iedereen zou moeten genieten, ongeacht hun leeftijd, voorkeur of reiservaring. Elke reiziger, met als bestemming de Thaise kusten, zal genieten van zijn heerlijke keuken boordevol smaak en met ingrediënten die je smaakpapillen doen tintelen. De ongelooflijke Thaise stranden zullen wedijveren met de stranden die je waar dan ook ter wereld hebt gezien; wit zand, blauw water en betoverende riffen wachten om terug (her)ontdekt te worden.

Al zin gekregen in wat pure verwennerij? Geef ons gerust een seintje en wij maken het droomplaatje compleet.

☎ 0486 55 39 59 / 0486 17 31 44
📧 mastersintravel@travel-experts.be

 

MAAK EEN AFSPRAAK