Naar waar reizen in 2021? Deel 2

Naar waar reizen in 2021? Deel 2

Strandvakanties

Een strand nodigt altijd uit tot rust en ontspanning. Omdat voor de meeste onder jullie de stranden in Spanje geen geheimen meer hebben, gaan we het nu wat verder zoeken. Uitgestrekte stranden en oceanen met kristalhelder turquoise water. Strandbestemmingen hebben veel meer te beiden dan je op het eerste zicht zou denken. Wij gaan je graag op weg zetten om een aantal clichés uit de wereld te helpen.

Op ontdekking op de Bahama’s

Of je nu je eerste reis naar de Bahama’s plant of regelmatig naar deze luxe eilanden gaat, de kans is groot dat u heeft gehoord over de schoonheid die er te ontdekken valt.

700 ongerepte eilanden die grotendeels onbewoond zijn, dragen bij aan de ongelooflijke bestemming die de Bahama’s zijn. Met meer dan 600 mijl aan witte zandstranden (en enkele roze ook!) zijn de Bahama’s perfect voor diegenen die behoefte hebben aan een luxe vakantie. Er zijn zoveel redenen om van de Bahama’s te houden.

De Bahama’s liggen net voor de kust van de VS en bieden idyllische natuurlijke bezienswaardigheden die synoniem staan ​​voor ontspanning, elegantie en schoonheid. Hiervan zijn de eerder genoemde stranden niet te missen.

Met zo veel om uit te kiezen, wordt je hier volkomen verwend. Onze aanraders zijn onder andere Harbor Island – een toeristisch centrum dat bekend staat om zijn roze stranden en stijlvolle jachthaven – perfect voor het maken van tijdloze vakantiekiekjes. Paradise Island biedt ook een prachtig landschap met Cable Beach, Paradise Beach en Cabbage Beach op slechts een steenworp afstand. Als je verder weg wilt verkennen, is Pig Beach een unieke kans om met wilde zwijnen langs de glinsterende waterstranden te zwemmen.

Nassau, de hoofdstad, biedt geweldige culinaire hoogstandjes en een kans om de geschiedenis van het eiland wat verder te ontdekken. Voor traditionele lekkernijen voor de culinaire fijnproevers onder ons, verken de unieke hutjes die op het eiland te vinden zijn.

Briljant Bora Bora

Weggestopt in de Benedenwindse Eilanden van de Stille Oceaan en omgeven door turquoise lagunes en een barrièrerif ligt het eiland Bora Bora. Dit is misschien wel de ultieme droom van iedereen. Bestaat het paradijs op aarde? Jawel!

Zeggen dat dit eiland je zal betoveren is een understatement. Stel je witte zandstranden voor, een oceaan die zo helder is dat je het perfecte uitzicht hebt op het koraalrif en het tropische zeeleven. De luxe accommodatie is van wereldklasse en de eilandrestaurants zijn net zo beroemd zijn als het eiland zelf.

Bora Bora is de ultieme luxe bestemming!

Surfing Sydney

Sydney, vaak de ‘poort naar Australië’ genoemd, is de hoofdstad van New South Wales, de thuisbasis van ’s werelds grootste natuurlijke haven en de dichtstbevolkte stad van het land.

We raden je aan zeker een aantal dagen Sydney toe te voegen aan je op maat gemaakte reisroute door Australië.

Mocht u weinig tijd hebben, dan zijn een paar hoogtepunten die u niet mag missen een klim over de Sydney Harbour Bridge, die voor het eerst werd geopend in 1932; een bezoek aan het beroemde Opera House van de haven voor een klassieke toeristenfoto voor het iconische gebouw; een tochtje met de ferry naar de stranden van Manly; en een maaltijd of twee in een van de beste, bekroonde restaurants van de stad.

Wie echter wat meer tijd heeft, moet zich ook wagen aan de strandwijken Bondi en Coogee, die met elkaar verbonden zijn door een spectaculaire wandeling langs de kust; bekijk de zonsondergang vanaf Doyles on the Beach in Watsons Bay met een bord met de beroemde fish and chips; ga nog een stap verder met de verkenning van de haven van Sydney met een cruise, catamarantrip of een watervliegtuigvlucht met een lunch aan het water in Cottage Point Inn. Geniet van een bezoek aan de beste toeristische attracties van de stad, zoals de botanische tuinen; kies voor een dagtocht naar Palm Beach, het decor voor de soap Home & Away; en bekijk Sydney’s beste markten en trendy wijken, zoals Surry Hills.

Hebben jullie al een keuze kunnen maken? Wij geven jullie graag advies over de mooiste droomstranden met hun diverse mogelijkheden. Jullie hoeven dan enkel nog te genieten van een welverdiende cocktail.

☎ 0486 55 39 59 / 0486 17 31 44
📧 mastersintravel@travel-experts.be

 

MAAK EEN AFSPRAAK