Avontuurlijke teambuilding in Catalonië

Avontuurlijke teambuilding in Catalonië

Catalonië is meer dan Barcelona. Voor wie op zoek is om met zijn medewerkers een avontuurlijke teambuilding te beleven, is Catalonië zeker een aanrader. Op amper 2 uur van de luchthaven van Barcelona sta je in de uitlopers van de Pyreneeën.

Het landschap is groen. Je ontdekt er authentieke kloosters en kastelen uit lang vervlogen tijden. Je voelt hier nog de middeleeuwse sfeer van het oude Catalaanse koninkrijk. Het landschap is ook opvallend verlaten. Een heel groot contrast met de drukte van Barcelona.

In dit unieke kader heb je prachtige mogelijkheden waar jij en je collega’s zich kunnen uitleven. Zo zijn er wereldbekende “via ferrata”, uitdagende klimparcours over majestueuze rotsen. Vanaf de berghellingen kan je paragliden. En eenmaal beneden kan je kajakken in één van de vele meren.

Een van de toppers is de Congost de Mont-rebei, een diepe kloof die door het Montsec-gebergte snijdt. De hike door deze kloof is een absolute aanrader.

Het landschap met kloven en riviertjes leent zich uitstekend voor canyoning. Gewapend met wetsuit en helm volg je de loop van een rivier door een kloof. Je zal wandelen, klimmen, abseilen, springen en zwemmen om het einddoel te halen.

Heb je nog niet genoeg? Wat dacht van een avontuurlijke wandeling naar een heuveltop. Op de heuveltop wacht het avondeten je op (zie foto). Het landschap van Catalonië ligt aan je voeten!

Overnachten doe je op de heuveltop zelf in bedoeïenententen. Omdat de hemel zo helder is, kan je de sterren bekijken. We kunnen zorgen voor een telescoop met begeleiding van een astronoom, zodat je meer van de sterrenhemel leert.

En dit alles op amper 2 uur van Barcelona!

De foto’s zijn van een bedrijf waarvan de medewerkers dit al ervaren hebben. Wil jij ook dit avontuur met je medewerkers beleven? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

☎ 0486 55 39 59 / 0486 17 31 44
📧 mastersintravel@travel-experts.be

 

MAAK EEN AFSPRAAK