Denken aan reizen of toch liever niet?

Denken aan reizen of toch liever niet?

De vraag die we stellen is misschien de perfecte samenvatting van de nog steeds verwarrende tijden waarin we leven. We leven ondertussen al bijna een jaar samen met het virus. Dit klinkt raar maar het is zo. De overheid en virologen waarschuwen de mensen nog steeds. Is dit nodig? Absoluut! Een behoorlijk aantal mensen hebben angst en dat woord horen wij als reisplanners niet zo graag. Dat associëren we niet met een vrije wereld, waarin we ons hier ondanks alles nog steeds in bevinden. Een vrije wereld associëren we met dromen, met het verlangen naar het loslaten van de dagelijkse beslommeringen. Elke mens heeft dit gewoon nodig. Sommigen zetten dit “on hold” zetten of stellen hun plannen uit maar het vuurtje blijft nog steeds smeulen. Dat hoeven wij als ervaren reisprofessionals gelukkig niet te doven.

Jeroen en Tom blijven reizen

Ondertussen blijven wij nog steeds reizen en ontdekken we nog steeds nieuwe bestemmingen. En voor alle duidelijkheid we gaan dit met veel plezier blijven doen in de toekomst. We blijven bijleren om toekomstige trips nog beter te plannen voor onze klanten. We voelen ons daar zeker niet ongemakkelijk bij. Dit blijft onze passie! Ondanks alles merken we dat de rest van de wereld niet heeft stilgezeten om jullie terug met open armen te ontvangen. Aanpassen zit gewoon ingebakken in de mens. De dynamiek en veerkracht in onze toeristische branche is enorm.

Positief anders

Wat we de komende wintermaanden vooral willen blijven doen, is doorgaan met wat we graag doen en wat jullie van ons verwachten: jullie met veel plezier en goesting inspireren! We leggen hiervoor achter de schermen dagelijks contacten via webinars en virtuele beurzen met vele van onze buitenlandse leveranciers en partners. Zij zitten in dezelfde situatie als ons en willen samen met ons verder werken aan een mooie toekomst voor onze geweldige sector. Want als er iets is wat we nodig hebben nu in de hele berichtgeving is positivisme.

Een nieuwe toekomst?

Gaan we nu plots ons aanbod helemaal veranderen? Gaan we onze visie opeens omgooien? Het antwoord is klaar en duidelijk: zeker niet! Wat we wel voortdurend blijven doen is het huidige en toekomstige aanbod constant monitoren en indien nodig bijsturen. Onze focus blijft liggen op mooie reizen op maat uitwerken. We luisteren heel aandachtig naar wat de klant wenst en waar hij of zij zich het meest comfortabel bij voelt rekening houdend met de actueel geldende gezondheidsregels. Elk detail is voor ons belangrijk. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Praat gerust eens met ons over je reisdromen in 2021 of 2022…

☎ 0486 55 39 59 / 0486 17 31 44
? mastersintravel@travel-experts.be

 

MAAK EEN AFSPRAAK